• 20
    min
    Voorbereidingstijd
  • 2
    per
    Porties
  • Gebruikersreview: Geen commentaar
  • Gebruikersscore

Receptenoverzicht

  • Inzender naamJorrit Ghijsels
  • Type receptVegetarisch
  • MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
  • GerechtHapjes
  • IngrediëntenGroenten
  • Aantal personen2 personen

Ingrediënten

  • Tomatencoulis
  • Komkommer
  • Kerstomaatjes
  • Paprika
  • Ui
  • Knoflook
  • Olijfolie
  • Basilicum
  • Peper
  • Zout
  • Worcestersaus

Stappen

  1. Pel en snipper de ui.
  2. Snij de paprika (zonder zaadlijst) in stukjes.
  3. Schil de komkommer, haal er de kern uit, snij in stukjes. Hou 4 stukjes apart voor de garnering
  4. Doe de ui en paprika in de blender, samen met de komkommer, de gepelde knoflook en de tomatencoulis.
  5. Mix alles goed fijn.
  6. Schenk er 3 cl olijfolie bij en 1 cl Worcestersaus.
  7. Breng op smaak met peper en zout.
  8. Mix tot er geen stukjes meer overblijven.
  9. Zet minstens 30 minuten in de koelkast.
  10. Prik de kerstomaatjes en de komkommerstukjes op prikkers en zet ze in de soep.
  11. Werk af met basilicum.

Gelijkaardige recepten

Lea & Perrins kaasnougat met noten en abrikozen
Origineel Lea & Perrins recept
Gevulde omelet
Ingezonden door een fan

Gevulde omelet

Voorbereiding: 15 mins

Zomerse tomatencarpaccio
Ingezonden door een fan

Zomerse tomatencarpaccio

Voorbereiding: 10 mins

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *